Görele’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Belediye Başkanlığı koltuğuna temsili olarak Mimar Sinan İlkokulu öğrencisi Zeynep Defne Çıkıt oturdu.
Görele Belediye Başkan Vekili Hüseyin Gürel, çocuk bayramı dolayısıyla koltuğunu minik başkana devretti. Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Zeynep Defne Çıkıt’a, başkan yardımcısı olarak İbrahim Kaptanoğlu, Cemre Dikbaş ve Miraç Kaya eşlik etti.
Başkanlık makamında gerçekleşen temsili devir teslim töreninde çocukların istek ve önerilerini dinleyen Hüseyin Gürel, bu özel günün çocuklara duyulan güvenin, umudun ve sevginin en güzel ifadesi olduğunu vurguladı.
Ziyaret sırasında minik başkan ve yardımcılarına Mimar Sinan İlkokulu Müdürü Kamil Özdemir ile Sınıf Öğretmeni Yasin Özdemir de eşlik etti. Çocuklar, belediyecilik deneyimini yaşayarak 23 Nisan’ın anlam ve önemini bir kez daha hissetti.
Haber